Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we de leden op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in via deze link. ...

Meer lezen | Meer lezen

Nieuwe website Horti Consult

De nieuwe website van Horti Consult is vanaf heden online. Zoals u ziet is de site in een nieuw modern jasje gestoken. Ook de foto's van onze adv...

Meer lezen | Meer lezen

Arbeidsregistratie Tomaat 2014

Terug naar het overzicht

Betreft: Arbeidsregistratie 2014

De post arbeid in de tomatenteelt blijft een van de belangrijkste kostenposten in deze sector. Om inzicht te verkrijgen wat medewerkers presteren is het essentieel om te registreren en zonodig verbeteringen aan te brengen. Sinds 2001 vergelijken we binnen Horti-Consult International BV regelmatig met tomatentelers de registratie onderling en wisselen we kennis en gedachten over de post arbeid uit in een 2 tot 3-tal bijeenkomsten.

Er start dit jaar weer een arbeidsvergelijkingsgroep op net als voorgaande jaren. Voor teeltseizoen 2014 kunt u zich nog aanmelden(wel voor 1 januari s.v.p). Dit jaar zijn er ook weer fijnere tomatentype opgenomen in de vergelijking. Bij voldoende belangstelling zal er een aparte groep voor belichte teelten worden samengesteld. Bij deze registratie krijgt u wekelijkse terugkoppeling over de prestaties in vergelijking met uw collega-telers. Daarnaast organiseren we zoals gezegd minimaal 2 keer per jaar een arbeidsrondgang. Mocht u meer informatie willen of als u zich aan wilt melden stuur dan even een mailtje naar:

 info@horti-consult.nl

 of vraag voor meer informatie bij: Gilbert Heijens Horti-Consult International 0031(0)655831430