Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we de leden op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in via deze link. ...

Meer lezen | Meer lezen

Nieuwe website Horti Consult

De nieuwe website van Horti Consult is vanaf heden online. Zoals u ziet is de site in een nieuw modern jasje gestoken. Ook de foto's van onze adv...

Meer lezen | Meer lezen

Nieuwe dienstverlening

Terug naar het overzicht

Horti-Consult International BV breidt dienstverlening uit.
Door middel van een samenwerkingsverband met Steenbakkers Tuinbouwadvies heeft Horti-Consult International BV deze maand zijn pakket aan adviesdiensten verruimd. Steenbakkers Tuinbouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in advisering op energiegebied in het breedste zin van het woord. Een terrein dat Horti-Consult International node ontbeerde.

Wat kunnen wij u aanbieden? Ten eerste advies bij de in- en verkoop van elektriciteit en gas en de controle van facturen hiervan. Daarnaast haalbaarheidsberekeningen voor bijvoorbeeld WKK’s en clustering. Alle berekeningen zijn gebaseerd op gedetailleerde berekeningen van energievraag van de teelt, gecombineerd met de omstandigheden op de energiemarkt. Op eenzelfde manier worden ook andere aspecten bekeken, zoals alternatieve brandstoffen en geconditioneerd telen.

Naast het energieadvies zoals hierboven beschreven kunnen nu ook metingen aangeboden worden. Denk hierbij aan horizontale temperatuurmetingen zoals nodig voor certificatie voor Groen Label Kas of gewoon om problemen met de temperatuurverdeling op te sporen en op te lossen. Een andere belangrijke meting is de drukverdeling van het CO2-doseersysteem. Een goede verdeling van CO2 geeft immers het beste rendement voor uw teelt.

Voor deze en overige diensten kunt u contact opnemen met een van de teeltadviseur van Horti-Consult International BV.

Horti-Consult International BV
 - Jan Verbaarschot
 - Jan Banken
 - Gilbert Heijens
 - Ton van Kessel
 - Ruud van Amersfoort
 - Marcel Steenbakkers

Wenst U een prettige kerst en een goed teeltseizoen