Maximaal rendement in de glasgroententeelt

Ontdek hoe

Strategische keuzes vanuit een helder inzicht

Bekijk referenties

Onze adviseurs hebben meer dan 20 jaar teeltervaring met vruchtgroenten

Kom in contact

Wij zijn Horti-Consult International

Horti-Consult International is een internationaal tuinbouwadviesbureau gespecialiseerd in de teelttechnische advisering in de glasgroenten. Onze adviseurs geven u objectieve, onafhankelijke en betrouwbare voorlichting, gebaseerd op gedegen kennis en ervaring. Behaal ook maximaal rendement met praktisch to-the-point teeltadvies op het gebied van tomaten, komkommer, paprika, aardbeien, aubergines, pepers, bonen en sla.

Meer over onze aanpak

Wij staan voor u klaar met

Teelttechnisch advies en begeleiding

Profiteer van de decennia lange ervaring van onze adviseur op teelttechnisch gebied. Voor elk vruchtgroente gewas maken wij een advies op maat. Onze adviseurs komen persoonlijk bij u op het bedrijf of zijn digitaal altijd te bereiken. 

Coaching en training van medewerkers

Onze consultants weten precies welke werkzaamheden er nodig zijn op een teeltbedrijf. Zij kunnen u helpen met het maken van een arbeidsplanning en het trainen en begeleiden van uw medewerkers. 

Management begeleiding

Als ondernemer heeft u vele vragen en niet altijd de juiste kennis in huis. Onze adviseurs helpen u om strategisch onderbouwde keuzes te maken. Met hun brede kennis over de glastuinbouw helpen zij u om uw bedrijf te laten groeien. 

Overzicht dienstverlening

Onze adviseurs

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs

Kom in contact