Referenties

Tomeco

Horti-Consult International is een vaste waarde op ons bedrijf. De adviseurs van Horti-Consult hebben jarenlange expertise opgebouwd en hun advies verruimt onze kijk op de teelt en sector. Ook geeft Horti-Consult ons meer inzicht in wat de ontwikkelingen zijn in de sector, op rasniveau en op het vlak van nieuwe technieken. 

Haisheng Group - China

Horti-Consult International is onze adviseur sinds 2017 toen wij onze semi-gesloten kas hebben gebouwd in China. Sindsdien hebben wij onze kassen uitgebreid en zijn zo de grootste teler in kassen van China geworden. Het advies en ondersteuning is daarbij zeer waardevol geweest.

Gilbert Heijens van Horti-Consult International heeft de afgelopen jaren veel bruikbaar advies gegeven en ons met zijn ervaring geholpen bij het oplossen van problemen en het geduldig controleren van alle instellingen en planten tijdens wekelijkse bijeenkomsten voor ons. We hebben veel van hem geleerd. Voor ons is hij niet alleen een zeer professionele mentor, maar ook een goede vriend. 

Vereijken Kwekerijen

Als Vereijken Kwekerijen zijn we vanaf het begin klant van Horti-Consult International. Wij telen op zes locaties belichte en onbelichte tomaten met een totale oppervlakte van 50 hectare. Bij drie locaties geeft Horti-Consult teeltbegeleiding aan onze teeltmensen. Deze adviseurs hebben veel ervaring en kennis van de tomatenteelt. Zij zijn onze sparringpartner waarmee overleggen hoe wij het beste kunnen telen en een maximaal resultaat behalen. Tevens houden zij ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland op het gebied van tomaten en tuinbouw. 

Biohof Kirchweidach

Met ons bedrijf in Kirchweidach, Duitsland telen wij op biologische wijze tomaten, paprika's en komkommer. Ton van Kessel is onze teeltvoorlichter die kennis heeft van meerdere gewassen en biologisch telen, dat is makkelijk schakelen en bespaart ons veel tijd. Hij heeft ons geleerd om de teelt te sturen op data in plaats van gevoel. Dit heeft voor ons geresulteerd in een optimale teeltstrategie voor onze biologische teelt. 

Scea des Cleons

Wij zijn tevreden over het partnerschap dat wij al een aantal jaren met Horti-Consult International hebben, dat gericht was op het verbeteren van onze productiviteit. Horti-Consult biedt ons, dankzij hun advies en beschikbaarheid, de geschikte training om onze technische vaardigheden te verbeteren. En stelt ons in staat onze teeltwijzen te vergelijken met andere bedrijven. Zij geven ons per thema relevante informatie, of het nu gaat om de teeltbenodigdheden in de kas of om gewaswerkzaamheden.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs

Adviseurs