Onze dienstverlening. Een breed scala aan expertise.

Wat heeft Horti-Consult International u te bieden?

Onze adviseurs kijken samen met u naar alle aspecten van uw bedrijf zoals data, klimaat, arbeid en planning om zo een goede strategie te bepalen voor uw teelt. Onze adviseurs zijn wereldwijd actief, van Duitsland tot aan China en Australië. 

Overzicht dienstverlening

Teelttechnische advisering en begeleiding

Profiteer van de decennia lange ervaring van onze adviseur op teelttechnisch gebied. Voor elk vruchtgroente gewas maken wij een advies op maat. Onze adviseurs komen persoonlijk bij u op het bedrijf of zijn digitaal altijd te bereiken. 

Coaching en training van medewerkers

Onze consultants weten precies welke werkzaamheden er nodig zijn op een teeltbedrijf. Zij kunnen u helpen met het maken van een arbeidsplanning en het trainen en begeleiden van uw medewerkers. 

Management begeleiding

Als ondernemer heeft u vele vragen en niet altijd de juiste kennis in huis. Onze adviseurs helpen u om strategisch onderbouwde keuzes te maken. Met hun brede kennis over de glastuinbouw helpen zij u om uw bedrijf te laten groeien. 

Schade-expert

Schade aan een gewas komt helaas soms voor. Onze adviseurs kunt u inschakelen om een onafhankelijke berekening te maken van de gelede schade. Horti-Consult International kan de schadeclaim voor u financieel onderbouwen. 

Bouwbegeleiding

Investeren in een nieuwe kas vergt veel kennis over de laatste technieken. Horti-Consult International kan u vanaf het eerste begin hiermee helpen. Door het maken van de juiste keuzes en advies tijdens de ontwikkeling en de bouw van uw bedrijf.

Vertical farming

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste teelttechnieken. Hiervan zijn vertical farming of telen op water voorbeelden waar zij nauw bij betrokken zijn.  

“Maak vrijblijvend een afspraak en laat u overtuigen door onze experts.”

Kom in contact